Aurinkosähköjärjestelmän yhteishankinta Salon pientaloasukkaille (10.4.2019)

Kiinnostaako oman sähkön tuotanto aurinkopaneeleilla? Tänä keväänä on erinomainen tilaisuus selvittää omaan talouteen sopiva mitoitus ja tehdä yhteisvoimin suunniteltu sekä kilpailutettu aurinkosähköjärjestelmän hankinta. Hankinta käynnistettiin infotilaisuudella 10.4.2019 klo 18 Salon lukion isossa auditoriossa, jonne saapui 105 kiinnostunutta.

  • Aurinkosähkön yhteishankinta, Liisa Harjula (Valonia)

  • Pientalon aurinkosähköjärjestelmän liittäminen verkkoon, Laura Sohlman (Caruna)

  • Aurinkosähköjärjestelmät, Anu Areva (Areva Solar)

Tapahtuman materiaalit löytyvät nyt Google Drive -palvelusta ja ovat luettavissa ilman tunnuksia.

Yhteishankintaan pääset mukaan täyttämällä ja toimittamalla Ilmastoviisas Salo -ryhmän Teemu Lehtiselle seuraavan lomakkeen. Pyydän palauttamaan lomakkeen 10.5.2019 mennessä. Samoihin aikoihin suunnittelemme seuraavaa tapaamista, jossa voidaan vielä auttaa lomaketiedoissa ja tarkistaa haluamiamme tarjouspyynnön vaihtoehtoja.

Yhteishankinnan ja tarjouskilpailun toteuttaa Ilmastoviisas Salo -ryhmä. Asiantuntijatukea saamme Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus Valonialta. Viestinnässä on auttanut Kylän kestävyyspolku -hanke. Vastaavan ja hyvin onnistuneen yhteishankinnan asennukset ovat parhaillaan käynnissä Somerolla.